Peters Belgian Outdoor Plants

Opleiding Fytolicentie

Op 25 januari 2018 organiseerde Groen Groeien een opleiding Fytolicentie P1/P2 in de gebouwen van Peters Belgian Outdoor Plants. Voor Peters Belgian Outdoor Plants was het de eerste keer dat zij deze nascholing/opleiding organiseerde met ‘Groen Groeien’.

Opleiding Fytolicentie

26-01-2018

Donderdag, 25 januari 2018 organiseerde Groen Groeien, een vereniging die de belangen vertegenwoordigt voor de Vlaamse tuinaannemers, een opleiding Fytolicentie P1/P2 in de gebouwen van Peters Belgian Outdoor Plants. Voor Peters Belgian Outdoor Plants was het de eerste keer dat zij deze nascholing/opleiding organiseerde met ‘Groen Groeien’.

120 aangesloten tuinaannemers werden verwelkomd door dhr. Leon Peters van Peters Belgian Outdoor Plants en Marc Galle van ‘Groen Groeien’.

Mevr. Liesbet Van Remoortere (PCS) gaf een uitgebreide uitleg over de werking, gebruik en het belang van de app ‘PCS Ziekten en Plagen’.

De heer Jan Vancayzeele (AVBS – Groen Groeien) behandelde de wetgeving voor de tuinaannemer betreffende de registratie van fytomiddelen, inrichting fytolokaal en de keuring van spuitapparatuur.

De 3e spreker was dhr. Jo Deville (Dockx-Disaghor). Hij sprak over het bestrijden van onkruid van A tot Z. Achteraf keken ‘Groen Groeien’ en Peters Belgian Outdoor Plants terug op een zeer geslaagd event.

De uiteenzettingen vindt u terug via de link https://www.groengroeien.be/nl/terugblik.