Peters Belgian Outdoor Plants

Fijne vakantie en jaarlijks verlof

Fijne vakantie en jaarlijks verlof

berichtdatum: 09-06-2021

Alvorens we jullie ook een welverdiende zomervakantie toewensen blikken we graag samen met jullie terug op het afgelopen seizoen.

De pandemie liet (en laat nog altijd) niemand onberoerd. Echter zagen we een sterke groei in de interesse van zowat elke huiseigenaar om van zijn eigen huis ook een echte thuis te maken. Vakantie vieren zit/zat er toch niet in voor de meesten, dus waarom dan ook niet het thuis aangenaam en gezellig maken, en zeker de tuin onder handen nemen. Een zeer positieve gedachtegang die de vraag en verkoop bij zowel de tuinaanleggers als de plantencentra deed toenemen. De vraag bleek soms zelf hoger dan het aanbod, en we kunnen dan ook stellen dat jullie, onze klanten, het beste van zichzelf hebben gegeven en uitkijken naar enkele verlofdagen.

Het hele Peters team dankt jullie voor het vertrouwen en wij wensen jullie allemaal een ontspannende, rustgevende vakantie!


Ook wij gaan er even tussenuit. Vanaf zaterdag 17 juli tot en met zondag 25 juli geniet ons hele team van een welverdiende vakantie als afsluiter van een mooi seizoen!